Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Uw bestelling is bevestigd als uw betaling bij ons is ontvangen.
Zorg er svp voor dat uw naam duidelijk op uw bestelformulier staat en op uw bankoverschrijving met vermelding aantal tickets. Vaak zijn onze concerten uitverkocht dus een voortijdige bestelling wordt aanbevolen. Echter kaarten kunnen niet worden geretourneerd noch terugbetaald na aankoop.

Mobiele telefoons moeten worden uitgeschakeld tijdens onze concerten.

Een aantal van onze concerten en evenementen worden professioneel gefilmd en/of gefotografeerd. Het is daarom mogelijk dat een foto van u in een reportage verschijnt en dat dit door ons gebruikt kan worden voor promotie doeleinden in concert onze programma’s en/of op digitale kanalen. Door u te registreren voor een concert/evenement, geeft u ons toestemming uw foto te gebruiken.

Wij zouden u graag op de hoogte houden van onze concerten en plannen, uw email adres wordt veilig bij ons bewaard. Natuurlijk is het mogelijk u af te melden.

Covid-regels: voor de veiligheid van allen, zou u niet moeten komen indien u of iemand anders met wie u in contact bent geweest, symptomen heeft van het corona-virus.

Regels betreffende het dragen van mondkapjes en het houden van afstand zullen voor het concert worden medegedeeld, afhankelijk van de dan geldende laatste richtlijnen van de regering.